Hoe kan ik contacten ontdubbelen / samenvoegen?

Het kan soms voorkomen door bijvoorbeeld een import of dat er per ongeluk 2 dezelfde contacten zijn aangemaakt dat het nodig is om deze contacten samen te voegen. Samenvoegen wil je doen als er in beide contacten informatie staat die je wilt bewaren. Samenvoegen van contacten kan op 2 manieren.

  1. In het zoekscherm selecteer je de 2 contacten die je wilt samenvoegen, klik dan op 'Geselecteerde contacten samenvoegen'. Alleen deze 2 contacten zullen dan worden samengevoegd.
  2. Maak een selectie op basis van zodubbele contacten verwijderenekcriteria en deze worden op het scherm getoond. Klik dan later op 'Contacten samenvoegen'. Men hoeft niets op de pagina te selecteren maar zal de eerste 2 contacten kiezen om Samen te voegen.

Stappen om samen te voegen:

  1. Zoek de contacten op het contact zoek scherm er bij.
  2. Selecteer 2 contacten door deze aan te vinken of laat een scherm met contacten tonen door te zoeken.
  3. Klik aan de rechterkant op 'Geselecteerde contacten samenvoegen' (als je contacten hebt geselecteerd of 'Contacten Samenvoegen' (als je meer dan 2 contacten wilt samenvoegen).
  4. Merk de waarschuwing op: Het ontdubbelproces mag maar door 1 persoon tegelijkertijd worden gedaan. klik op OK.
  5. In het vervolgscherm zie je 2 contacten staan en vink de radiobutton ‘Behouden’ aan van het contact die je wilt behouden.
  6. Indien gewenst kun je een tag wilt toevoegen aan het contact door het vinkje aan te zetten en de gewenste tag te selecteren.
    (wil je meer weten hoe je met tags moet werken lees dan: Hoe kan ik met tags werken... ) 
  7. Kies dan voor Samenvoegen.
  8. Ben je zeker van het samenvoegen, bevestig dit dan door op OK te klikken.
  9. Je krijgt een notificatie in beeld als het contact succesvol is samengevoegd. Klik op OK.
  10. Heb je voor 'Contacten Samenvoegen' gekozen, worden de eerste 2 contacten uit de getoonde lijst aangeboden om samen te gaan voegen dan de volgende 2, enz.

In beide gevallen worden contacten dan samengevoegd. Notities, openstaande acties, geschiedenis, eventuele tickets worden samengevoegd naar de kaart van het contact dat wordt behouden. Wanneer één van de twee contacten als klant staat geregistreerd dan zal deze altijd behouden worden. Het contact dat niet wordt behouden, wordt als inactief gemarkeerd in Scibu. Later kunt u deze eventueel verwijderen uit Scibu.

Related Links

Written by Robin Dielemans woensdag, 02 augustus 2017 Posted in Hoe kan ik...

LAATSTE NIEUWS

RECENTE TWEET

Met #Scibu heeft u het gehele bedrijfsproces in 1 systeem, 1 overzicht, geen geswitch tussen applicaties: #Qubics

Copyright © 2021 Qubics. Alle rechten voorbehouden
Het Scibu beeldmerk en naam zijn eigendom van Qubics BV