Skip to main content

Facturen

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie.

Efficiënt facturen stroomlijnt je financiële 
administratie.

Scibu maakt factureren eenvoudig: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren. Facturen zijn in je eigen huisstijl. 


Handige templates voor facturen

Dingen niet dubbel doen, dat is één van de kerndoelen van Scibu: Scibu voegt klantgegevens automatisch vanuit je CRM aan handige templates (als PDF of in Word) toe om offertes, orders en facturen en zelfs de begeleidende e-mail te maken te maken.

Wat automatisch kan, doet Scibu automatisch

Creëer, verzend en verwerk voortaan al je facturen in één keer - en bespaar jezelf zo hopen tijd. Maak automatische betalingsherinneringen zodat de openstaande posten niet te hoog oplopen. Stel terugkerende facturen of abonnementen in en je hoeft nooit meer om te kijken: Scibu maakt en verstuurt de facturen automatisch, en op tijd.

Betalingen op facturen direct verwerkt

Scibu heeft een koppeling met alle grote banken in Nederland en België.Daardoor kunnen betalingen makkelijk en snel verwerkt worden in Scibu en ben je altijd up-to-date.

 

Heb je een vraag?

Veel kan je op deze site vinden over ScibuCRM maar zeker niet alles. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een vraag hebt over ScibuCRM. Stel je vraag gerust dan zullen wij die snel beantwoorden.

Ervaar het zelf!

Om te oordelen of ScibuCRM echt iets voor jouw organisatie is, kan je het beste het zelf gratis proberen en ervaren. Met meerdere mensen binnen je organisatie heb je toegang tot alles.