Skip to main content

IT organisaties

Wat voor projecten je ook uitvoert,
je stroomlijnt het allemaal in ScibuCRM

Maak snel mooie offertes

Beheer je producten en projecten

Geef de support die je klanten verdienen

Iedereen binnen je organisatie maakt gebruikt van de dezelfde contactdatabase. Toegankelijk vanaf elk device. Je voert nieuwe relaties makkelijk en snel in. Daarnaast heb je op de relatiekaart een 360 graden beeld van de klant. Meer over Relatiebeheer.

Je maakt makkelijk en snel mooie (online) offertes die zichzelf verkopen. Je geeft gelijk een visitekaartje en ziet wat er gebeurd met die offerte, wanneer die geopend en waar de ontvanger van de offerte zoal naar kijkt. Meer over Offertes.

Wanneer de offerte digitaal geaccordeerd is, maak je in no-time een project aan en verdeel je de taken, doet de inkoop en starten maar…. Je managed je project en ziet in één oogopslag waar je bent, hoeveel je nog hebt aan uren en wat er nog moet gebeuren. ScibuCRM helpt en adviseert waar nodig. Bijvoorbeeld als je over de afgesproken tijd dreigt te gaan.

Geef je klanten de Service en Support die ze verdienen, met de ticketing module wordt iedere vraag snel antwoord. Binnengekomen mails zet je makkelijk om naar een ticket.

Je maakt snel facturen van tijd en / of producten die zijn geleverd. En dat kan op verschillende flexibele manieren. Ook terugkerende facturen van abonnementen kunnen worden aangemaakt.