Skip to main content

ScibuCRM werkt samen...

Geen gedoe met dubbele invoer of knippen en plakken: ScibuCRM werkt samen veel software. Dat doen met de meest gebruikte software zoals Office365, Google. Facturen zet je makkelijk door naar de boekhoudsoftware die je nu gebruikt, bijvoorbeeld naar Exact Online, SAP of AccountView. 


Met de uitgebreide integratie / koppeling met Office365 kan je mail en/of je agenda volledig syncen. Elke mail die je ontvangt in Outlook staat, zonder dat je er iets voor hoeft te doen, gekoppeld aan relatie in ScibuCRM. Andersom werkt het ook… mails verstuurd vanuit ScibuCRM zijn ook zcihtbaar in Outlook. Hetzelfde geldt voor de agenda. Alles synchroniseert.
De koppeling met Google zorgt voor een complete sync van de calendar. Daarnaast kan Scibu ook koppeling aan Gmail zorgt ervoor dat je geen mail meer mist. Alle mails haal je binnen en worden gelinkt aan de juiste persoon in ScibuCRM.
Vanaf de klantkaart in ScibuCRM klik je direct naar de Sharepoint omgeving van de klant en heb je alle documenten tot je beschikking.
ScibuCRM heeft een uitgebreide koppeling met e-marketing oplossing Spotler. Concreet betekent dat je in Scibu kunt zien of iemand de mail heeft geopend en waar hij / zij op geklikt heeft. Contactpersonen die een nieuwsbrief dienen te ontvangen worden direct doorgezet naar Spotler. Daarnaast worden bounces van een mailing direct verwerkt in ScibuCRM.
De combinatie Scibu – Exact is ijzersterk. In Scibu maak je de facturen. Deze facturen (en debiteuren) verschijnen dan als financiële verkoopboeking in Exact en staan direct goed geboekt in de boekhouding.
Wanneer je met SAP werkt op de backoffice kan je alle data die je wenst met ScibuCRM uitwisselen. Elke nieuwe debiteur, order, offerte of factuur is dan ook zichtbaar in ScibuCRM. Ideaal voor verkopers.

Ponto slaat een brug tussen jou facturen en de betalingen die binnenkomen op de bank. Ponto heeft een koppeling met nagenoeg elke Nederlandse en Belgische bank en biedt de betalingen zodanig aan Scibu aan, dat deze eenvoudig worden verwerkt. Zo ben je continu up-to-date van de betalingen van je facturen..

Bij het maken van een nieuwe relatie kun je de NAW gegevens opzoeken in de database van de Kamer van Koophandel. Simpel door de naam of het KVK nummer in te typen. Zo voorkom je fouten en heb je gelijk de juiste statutaire naam.
Met de API connector kunnen software ontwikkelaars eenvoudig zelf koppelingen realiseren. Gegevens kunnen worden toegevoegd, gewijzigd of opgevraagd.

Heb je een vraag?

Veel kan je op deze site vinden over ScibuCRM maar zeker niet alles. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een vraag hebt over ScibuCRM. Stel je vraag gerust dan zullen wij die snel beantwoorden.

Ervaar het zelf!

Om te oordelen of ScibuCRM echt iets voor jouw organisatie is, kan je het beste het zelf gratis proberen en ervaren. Met meerdere mensen binnen je organisatie heb je toegang tot alles.