Skip to main content

Relaties

Een 360 graden beeld van je relatie...

Overzichtelijk en helder

In Scibu beheer je al je zakelijke relaties; klanten, leveranciers, prospects en leads.  Je hebt snel de juiste persoon op je scherm, met alle relevante informatie die je nodig hebt, dat is wat Scibu doet. Type en vind alles wat je wilt…  Door een telefoonnummer, een postcode, een voornaam of bijvoorbeeld een offertenummer in te voeren, vind je alles wat je zoekt. Snel en compleet.


Een slimme inbox

Scibu heeft een slimme inbox. Al je mail kan je binnenhalen (of synchroniseren)in Scibu en wordt automatisch gelinkt aan de juiste persoon en aan bijvoorbeeld een project of order. Mail versturen (direct vanuit Scibu of vanuit je mailprogramma) gaat op dezelfde manier, alles wordt gelijk netjes gelinkt. Zo mis je dus niets… en zie je alle mail van jezelf en die van je collega’s netjes geordend bij een klant of bij een project of bijvoorbeeld een order. 


Inzicht in alles wat
er speelt bij een relatie

Bij het openen van een relatiekaart heb je direct inzicht in alle mails,  actieve opdrachten, offertes, opportunities, lopende contracten. Wanneer je de Servicedesk van Scibu gebruikt, zie je ook of er iets speelt bij Support. Kortom. De relatiekaart is het dashboard waar je alles kan terugvinden en waar vandaan je alles kunt doen. En we hebben het slim gemaakt… afhankelijk van wat je rol is binnen de organisatie wordt bepaald wat je ziet op een relatiekaart. Als je verkoper bent, wil informatie zien op de relatiekaart die relevant is voor jou als verkoper, zoals een openstaande offerte en opportunity informatie. 


Creëer loyalere klanten met ScibuCRM

Met een duidelijk overzicht van de lopende orders, tickets en activiteiten van jouw relatie ben je beter, sneller en effectiever voorbereid op eventuele vragen en zorgen van de relatie. Door het gebruik van Scibu is iedereen binnen de organisatie altijd up to date over wat er speelt bij een relatie. En dat merkt een relatie. Scibu geeft jouw klant een optimale ervaring en helpt je de service naar een hoger niveau te tillen.


Integratie met sociale media

Op de relatiekaart vind je ook de twitterfeed van de contactpersoon en ben je altijd op de hoogte van zijn of haar tweets. Ook kan je de link leggen met LinkedIN zodat je, eenmaal op de klantkaart, direct ziet wie je gemeenschappelijke relaties zijn op LinkedIN met jou en de relatie in Scibu.


Een link tussen je relaties is ook zichtbaar...

Naast een compleet overzicht van alle contacten binnen een organisatie heb je ook de mogelijkheid om de relatie tussen bedrijven onderling vast te leggen. Als het voor jou business belangrijk is te weten wie de IT doet bij een klant, leg je dat makkelijk vast en wordt dat gelijk zichtbaar.


Financiële informatie bij de klant

Slim omgaan met informatie en voorkomen dat je dat dingen dubbel moet doen. Dat is de filosofie van Scibu. Op de klantkaart leg je vast wat relevant is voor de facturering en eventueel het maken van offertes. Bijvoorbeeld uitzonderingen op uurtarief, een afwijkend BTW code of een ander adres voor de op de factuur. Met deze informatie wordt direct rekening gehouden bij het maken van een offerte en factuur.


Heb je een vraag?

Veel kan je op deze site vinden over ScibuCRM maar zeker niet alles. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een vraag hebt over ScibuCRM. Stel je vraag gerust dan zullen wij die snel beantwoorden.

Ervaar het zelf!

Om te oordelen of ScibuCRM echt iets voor jouw organisatie is, kan je het beste het zelf gratis proberen en ervaren. Met meerdere mensen binnen je organisatie heb je toegang tot alles.