Skip to main content

 

wat is het?

stroomlijn je bedrijfsprocessen met ScibuCRM


De modules en diensten van ScibuCRM helpen je de service- en verkoopprocessen van je bedrijf te stroomlijnen. Van lead naar klant, van offerte tot factuur. En ook bij het verwerken van klantvragen en abonnementenbeheer bespaart Scibu veel werk en tijd.
ScibuCRM is alles-in-één online bedrijfssoftware, speciaal ontwikkeld voor het kleinzakelijk MKB. Alle modules – Relatiebeheer, Servicecenter, Offertes, Facturen, Uren en Abonnementen – zijn volledig geïntegreerd in één programma, waardoor switchen tussen applicaties voorgoed tot het verleden behoort.
De modulaire opbouw maakt het daarnaast mogelijk om alleen af te nemen wat je nodig hebt. Wil je geen helpdeskoplossing, maar wel graag het offertetraject automatiseren? Dan kies je alleen de Scibu Offertes.
  • Complete alles-in-één bedrijfssoftware
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren
  • Zeer geschikt voor het kleinzakelijk MKB (tot 50 personen)
  • Volledige integratie van e-mail en agenda
  • Van kans naar klant en van offerte naar factuur
  • Koppeling met AccountView
  • Koppeling met ExactOnline
  • Scibu is volledig online en draait veilig in Amsterdam Telecity.

Inzicht in wat er speelt

In ScibuCRM beheer je al je zakelijke relaties simpel en overzichtelijk. Klanten, leveranciers, prospects of leads, je hebt snel de juiste persoon met alle relevante informatie in beeld.

Altijd up-to-date

Alle lopende orders, tickets en activiteiten per relatie in één duidelijk overzicht. Zo zijn al je medewerkers altijd up-to-date.

Agenda en inbox

Dankzij volledige integratie met Google Calender en Outlook365, koppelt Scibu afspraken en e-mails automatisch aan de juiste persoon, opdracht of order. Afspraken die je maakt vanuit Scibu zijn direct zichtbaar op je telefoon en andere apparaten.

Rechten per gebruiker

Met behulp van simpele profielen bepaal je zelf wie welke informatie mag zien.

Installatie

Scibu.com draait volledig online, je hoeft dus niets te installeren op je server.

Met Scibu hebben wij ons gehele bedrijfsproces in één systeem. Niet meer switchen van de ene naar de andere applicatie, maar alles steeds vanaf één duidelijke relatiekaart. Ideaal!

Heb je een vraag?

Veel kan je op deze site vinden over ScibuCRM maar zeker niet alles. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een vraag hebt over ScibuCRM. Stel je vraag gerust dan zullen wij die snel beantwoorden.

Ervaar het zelf!

Om te oordelen of ScibuCRM echt iets voor jouw organisatie is, kan je het beste het zelf gratis proberen en ervaren. Met meerdere mensen binnen je organisatie heb je toegang tot alles.