Skip to main content

Uren

Voor als je geld verdient met tijd.

Duidelijk week en dag-overzicht

Wanneer je geld met tijd verdient kan je niet zonder Uren schrijven. In Scibu gaat dat eenvoudig. Alle medewerkers kunnen zelf hun uren schrijven, en voorzien van een duidelijke omschrijving. En als hij / zij iets vergeet… Een medewerker ziet altijd wat hij nog niet heeft geboekt. Je weet altijd wie hoelang waaraan heeft gewerkt.


Uren schrijven op tickets

Soms zijn werkzaamheden op de Support / Servicedesk toch declarabel. Met Scibu is dat geen probleem. Je uren worden geschreven terwijl je bezig bent… Als jij vindt dat bepaalde werkzaamheden declarabel dienen te zijn, dan geef je dat aan. Deze uren kunnen dan eenvoudig worden doorbelast aan de klant. Ook kunnen interne werkzaamheden, die niet kunnen worden doorbelast zo eenvoudig worden bijgehouden en krijg je echt een totaal beeld van wat er allemaal gedaan is.


Uren fiatteren 
door gemachtige

Uiteraard heb jij of de projectmanager het laatste woord over de uren die door je medewerkers zijn geschreven. Elk tijdregistratie kan afzonderlijk worden gefiatteerd en worden aangepast. In het Uren beheerscherm heb je een totaaloverzicht van alle registraties / uren die nog gefiatteerd dienen te worden. 


urenregistratie en fixed price is geen probleem

Vaak wordt werk gedaan op basis van een fixed price. Urenregistratie bij werkzaamheden op basis van een fixed price geeft jou inzicht hoe rendabel de opdracht is en zo worden prioriteiten sneller gesteld en is kostenbeheersing een stuk makkelijker!


Urenspecificatie naar de klant

Per klant of opdracht kun je aangeven of er bij de facturen een urenspecificatie moet worden meegezonden of niet. Heb je dat eenmaal aangegeven, dan gaat naast de factuur ook een specificatie naar de klant en is zichtbaar voor de klant als PDF en in het klantenportaal. Omdat alle uren geschreven door je medewerkers zie je precies waar de tijd aan is besteed en of je niet uitloopt op een project. Vanuit verschillende hoeken kan je kijken naar de geschreven uren; vanuit het project, vanuit de klant, vanuit de medewerker. Kortom. Je hebt altijd overzicht. 


Heb je een vraag?

Veel kan je op deze site vinden over ScibuCRM maar zeker niet alles. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een vraag hebt over ScibuCRM. Stel je vraag gerust dan zullen wij die snel beantwoorden.

Ervaar het zelf!

Om te oordelen of ScibuCRM echt iets voor jouw organisatie is, kan je het beste het zelf gratis proberen en ervaren. Met meerdere mensen binnen je organisatie heb je toegang tot alles.