Werken met Opportunities

Volg al je Opportunities in Scibu. Bekijk belangrijke gegevens over je Opportunities, zoals de waarde ervan, wie de concurrentie is en in welk stadium de Opportunity zich bevindt. Iedereen binnen de organisatie heeft de mogelijkheid om activiteiten te linken aan de Opportunity. Zo krijg je een compleet beeld wat er allemaal rondom een Opportunity gebeurd.

Als je een nieuwe kans hebt gevonden kan je makkelijk een nieuw Opportunity aanmaken en er direct activiteiten voor collega’s eraan koppelen.

Het invoeren van Opportunities kan snel en makkelijk. Dat kan vanuit een mail die je hebt ontvangen of vanuit bijvoorbeeld een klantkaart. Om het overzicht goed te houden zijn er diverse dashboard beschikbaar die je aan of uit kunt zetten.

Denk na voordat je begint

Essentieel bij het gebruik van de Opportunities is dat het goed wordt ingericht. Denk na over waar je op wilt kunnen selecteren en welke informatie je uit de Opportunities wenst te halen. Heb je vragen hierover; neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder. Een Scibu consultant kan je helpen met de inrichting en/of wijzen op de mogelijkheden.

donderdag, 03 augustus 2017 Posted in Introductie

Copyright © 2021 Qubics. Alle rechten voorbehouden
Het Scibu beeldmerk en naam zijn eigendom van Qubics BV