Skip to main content

Hoe kan ik uren boeken per week?

In Uren boeken per week komen alle uren samen die geboekt zijn. Medewerkers zien hier hoeveel uren ze op taken geboekt hebben en hoeveel uren ze in dezelfde week nog moeten boeken Ze kunnen hier naast uren ook reiskosten en een omschrijving opgeven welke ook op de urenspecificatie bij de factuur komt te staan.

Wanneer uw medewerkers uren willen boeken gaan ze in Scibu naar het Uren taak icoon en klik op uren boeken per week.

Je ziet nu een week overzicht met alle actieve taken, het tarief dat berekend wordt, de toegewezen en reeds geboekte uren.  De gebruiker kan nu per dag uren boeken op de bestaande taken. Soms zal er bij het dagtotaal een hoger totaal staan dan verwacht. In dat geval zijn er ook uren geboekt via tickets in de Service desk.

urenboeken perweek

 

Het het onderstaande voorbeeld hebben we op dinsdag 02:00 uur geboekt op een taak. We geven dan meteen een omschrijving mee, die ook op de urenspecificatie te zien zal zijn. Totaal en verschillen geeft aan hoeveel uur er op een dag nog geboekt moet worden. In dit voorbeeld werken we 8 uur per dag, 40 uur per week.

urenboeken details

Medewerkers hoeven verder niets te doen. De Taakmanager zal de taak status wijzigen naar afgerond wanneer nodig. Voor taken die blijvend doorlopen wordt de status niet veranderd en kan een medewerker uren blijven boeken.

 

donderdag, 11 augustus 2016 Posted in Hoe kan ik...