Skip to main content

Office365 integratie met ScibuCRM

Office365 integratie met ScibuCRM

 

ScibuCRM werkt samen...

Volledige Integratie tussen ScibuCRM en Office 365

Werk je als organisatie met Office365? Dan is dit een must-read voor je.

Als jij en je collega's al je e-mails, afspraken en taken in Office365 beheren, dan is het hoog tijd om ScibuCRM te integreren en deze informatie te delen.
In ScibuCRM komen alle communicatiemomenten van jou en je collega's samen. Op de klantkaart vind je een overzicht van al het e-mailverkeer en de afspraken die zijn gemaakt in Outlook.

De naadloze koppeling tussen ScibuCRM en Outlook zorgt ervoor dat je nooit meer iets over het hoofd ziet en dat al je gegevens op één centrale plek staan, waardoor je optimaal voorbereid bent wanneer je met een klant in gesprek gaat. En maak je geen zorgen over privacy: je bepaalt zelf wat je deelt. Iedereen ziet alleen wat voor hen relevant is, en je kunt eenvoudig instellingen aanpassen.

Dankzij deze integratie maakt het niet meer uit waar je werkt. Als je 's avonds op de bank zit en vanuit Outlook op je telefoon een e-mail verstuurt of beantwoordt aan een klant, is deze e-mail direct zichtbaar in ScibuCRM op de klantkaart, voor alle collega's die toegang hebben.

De kalender wordt ook volledig gesynchroniseerd. Al jou zakelijke afspraken die in Outlook staan, worden, indien gewest ook getoond op de relatiekaart in Scibu. Vanuit ScibuCRM kun je ook Teams-vergaderingen organiseren. Je stuurt de uitnodiging vanuit Scibu en kunt meteen zien of deze is geaccepteerd. Alles is gekoppeld aan de klantkaart voor optimaal inzicht.

En we gaan nog een stap verder: zelfs bestanden die zijn opgeslagen in je OneDrive omgeving of SharePoint zijn direct toegankelijk vanaf de relatiekaart in ScibuCRM. Je kunt eenvoudig bestanden en mappen koppelen aan een relatie voor maximale efficiëntie. Zo krijg je echt optimaal inzicht!Heb je een vraag?

Veel kan je op deze site vinden over ScibuCRM maar zeker niet alles. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je een vraag hebt over ScibuCRM. Stel je vraag gerust dan zullen wij die snel beantwoorden.

Ervaar het zelf!

Om te oordelen of ScibuCRM echt iets voor jouw organisatie is, kan je het beste het zelf gratis proberen en ervaren. Met meerdere mensen binnen je organisatie heb je toegang tot alles.