Ervaar Scibu
UREN
Grijs 01Grijs 02Grijs 03Grijs 05Grijs 04Blauw 07
 
specificatie klein 2
Als u geld met tijd verdient
Als gewerkte uren dienen te worden gefactureerd is het belangrijk dat er geen tijd verloren gaat. Urenschrijven dient daarom makkelijk te zijn en door de medewerkers zelf gedaan te worden.
Met Scibu Uren kunnen medewerkers uren schrijven op Taken, Tickets of direct op een klant. Voorzien van een een duidelijke omschrijving en eventuele reiskosten.
 
specificatie klein 2
 
Geboekte uren klaarzetten voor facturering 
Als de uren eenmaal geboekt zijn door de medewerkers, kunnen deze door de verantwoordelijke worden klaargezet voor facturatie. Elke boeking kan vervolgens worden aangepast op uren en omschrijving. Op de uren beheerpagina heb je direct een helder overzicht van alle geboekte uren, per maand, per week, per klant. Wat u wilt.

  Afbeelding 06Screenshot
 
 
urenoverzicht klein
 
Urenspecificatie naar de klant
Volledig gespecificeerde facturen worden sneller betaald, en wie wil dat nou niet? Daarom heeft u in Scibu Uren de mogelijkheid om op klantnivo of per opdracht aan te geven of de urenspecificatie moet worden meegezonden of niet. De urenspecificatie is daarnaast te allen tijde online beschikbaar voor de klant.

  Afbeelding 06Screenshot
 
uren reports 2 klein
Compleet inzicht in het proces en boekingsgedrag
Compleet inzicht in het proces en boekingsgedrag
Tijdens het boeken van de uren in de weekstaat ziet u hoeveel (declarabele) tijd er geboekt is en hoeveel tijd er nog geboekt dient te worden voor die week. Daarnaast zijn tal van rapportages die het proces, omzet op basis van uren en het boekingsgedrag van de medewerkers goed in kaart brengen.

  Afbeelding 06Screenshot
 
 
Afbeelding2 17
Heeft u een vraag?
Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
Of bel ons op
023 540 50 20
 
Factsheet
Voorkant brochure
Wilt u meer weten over Scibu? Download dan hier de factsheet
Downloaden
 
Ervaar Scibu
Demo modules
Wilt u op uw gemak ontdekken wat Scibu voor u kan betekenen? Vraag een online demo aan of ga zelf aan de slag met een van de modules.
Ervaar Scibu