Ervaar Scibu
SERVICEDESK
Grijs 01Grijs 02Grijs 03Grijs 05Blauw 04Grijs 07
 
service tour klein 1
Vergroot inzicht, voor u én uw klanten.
Scibu volgt continu de status van het ticket, zodat u geen tickets uit het oog verliest. De status ‘Open’ betekent dat er iemand aan werkt. Tickets met de status ‘In afwachting van’ zijn tickets die op een actie van de klant wachten. De status ‘Opgelost’ zijn tickets die door de klant en de helpdeskmedewerker als opgelost kunnen worden beschouwd, etc. Dit is een beproefd systeem voor het bijhouden, beheren en meten van uw klantenservice.
 
Download icon2Download factsheet  Ervaar Scibu IconErvaar Scibu  Afbeelding 06Screenshot
 
service tour klein 2
 
Gepersonaliseerde overzichten
In Scibu heeft iedereen zijn eigen persoonlijke workflow. In één handig overzicht ziet elke medewerker direct met welke meldingen, taken en projecten hij/ zij aan de slag moet. Alle informatie, documenten en afspraken zijn onder handbereik om deze taken zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren. Managers en teamleiders kunnen de totale workflow van hun team of afdeling bekijken. Benieuwd hoe Scibu Servicedesk eruit ziet? Klik hiernaast op de afbeelding voor een screenshot van het ticket overzicht.
 
 
service tour klein 3
 
24 uur per dag bereikbaar
Natuurlijk wilt u het uw klanten zo makkelijk mogelijk maken. Met het Scibu klantenportaal bent u 24 uur per dag bereikbaar. Via dit centrale informatieportaal registreren klanten eenvoudig zélf een ticket, reservering of aanvraag en kunnen ze de status van hun meldingen volgen. Daarnaast kan men zijn of haar eigen klantgegevens beheren, vragen stellen en zich inschrijven voor bijvoorbeeld cursussen en nieuwsbrieven.
 
 
Afbeelding2 17
Heeft u een vraag?
Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
Of bel ons op
023 540 50 20
 
Factsheet
Voorkant brochure
Wilt u meer weten over Scibu? Download dan hier de factsheet
Downloaden
 
Ervaar Scibu
Demo modules
Wilt u op uw gemak ontdekken wat Scibu voor u kan betekenen? Vraag een online demo aan of ga zelf aan de slag met een van de modules.
Ervaar Scibu