Ervaar Scibu
CRM
Grijs 01 Grijs 02 Grijs 03 Grijs 05 Grijs 04 Grijs 07
 
tour relaties klein 1
Versterk de klantrelatie
Heeft de relatie zijn offerte of factuur al geopend? Loopt zijn abonnement binnenkort af, wat is de status van de vraag die hij onlangs stelde? Wie van ons heeft heet laatst contact met deze relatie gehad? Bij het openen van een klantenkaart heeft u direct antwoord op deze vragen. Daarnaast toont de klantenkaart een twitterfeed van de betreffende relatie. Handig, zo ziet u de laatste tweet van de persoon als u hem of haar aan de telefoon heeft.
 
Ervaar Scibu IconErvaar Scibu  Afbeelding 06Screenshot
 
tour relaties klein 2
 
De relatiekaart inrichten zoals u dat wilt!
Wanneer u, naast de standaard velden die Scibu biedt nog andere informatie wilt noteren op de klantkaart, dan kunt u zelf velden en tabbladen aanmaken. U maakt uw eigen indeling en bepaalt of velden verplicht zijn of niet. Zo kunt u altijd alle informatie noteren en kunt u de relatiekaart inrichten zoals u dat zelf wilt. Klik op de afbeelding hiernaast voor een voorbeeldscherm. 
 
 
tour relaties klein 3
 
Alle klantinformatie direct bij de hand
Via een eenvoudige, herkenbare timeline kunnen medewerkers aantekeningen maken bij een relatie. Aantekeningen die gemaakt zijn bij offertes of bijvoorbeeld bij facturen komen allemaal terug op de klantenkaart. Zo ziet u direct alle relevante informatie op het moment dat u een relatie opvraagt. Benieuwd hoe Scibu CRM eruit ziet? Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting van de relatiekaart.
 
 
Afbeelding2 17
Heeft u een vraag?
Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
Of bel ons op
023 540 50 20
 
Vraag de factsheet aan
Voorkant brochure
Alles over Scibu nog eens rustig nalezen? Vraag hier de gratis factsheet aan.
Aanvragen
 
Ervaar Scibu
Demo modules
Wilt u op uw gemak ontdekken wat Scibu voor u kan betekenen? Vraag een online demo aan of ga zelf aan de slag met een van de modules.
Ervaar Scibu