Ervaar Scibu
OFFERTES
Grijs 01Grijs 02Grijs 03Grijs 05Grijs 04 Grijs 07
 
offerte tour klein 1
Bespaar tijd en geld
Scibu Offertes helpt bij het automatiseren en stroomlijnen van het offerteproces. Vergeet het kopiëren en plakken van tekst in Word. Met Scibu Offertes kunt u informatie over het bedrijf, voorwaarden en andere zaken telkens opnieuw gebruiken. De krachtige offerte editor maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een offerte samen te stellen. U kiest zelf de onderdelen waaruit de offerte dient te bestaan
 
 
offerte tour klein 2
 
Compleet inzicht in het proces
U ziet, als verkoper, wanneer en welk onderdeel van de offerte is geopend. En niet onbelangrijk ook voor hoelang. Dat geeft u de nodige voorkennis tijdens het verkoopproces. De ontvanger van de offerte kan direct online vragen stellen en eventueel de offerte aanpassen door producten te selecteren of te deselecteren. 
 
 
offerte tour klein 3
 
Gemak voor de klant en voor u
De ontvanger van de offerte kan deze in de webbrowser accorderen. Dus geen gescande PDF’s en emails die heen en weer worden gestuurd. Na het akkoord ontvangt de klant een bevestiging van de gemaakte afspraken als PDF in zijn of haar inbox. Benieuwd hoe de webpagina eruit ziet? Klik op de afbeelding hiernaast voor een voorbeeldscherm. 
 
offerte tour klein 4
Makkelijk zoeken
Of u nu zoekt naar alle verzonden offertes in een bepaalde maand of een specifieke offerte van een verkoper. Met Scibu Offertes vindt u het makkelijk. De offertes worden getoond in een overzichtelijk scherm waarin de status van de offertes direct duidelijk is. Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting van het krachtige zoekscherm.
 
 
Afbeelding2 17
Heeft u een vraag?
Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
Of bel ons op
023 540 50 20
 
Factsheet
Voorkant brochure
Wilt u meer weten over Scibu? Download dan hier de factsheet
Downloaden
 
Ervaar Scibu
Demo modules
Wilt u op uw gemak ontdekken wat Scibu voor u kan betekenen? Vraag een online demo aan of ga zelf aan de slag met een van de modules.
Ervaar Scibu