Ervaar Scibu
FACTUREN
Grijs 01Grijs 02Grijs 03Grijs 05Grijs 04Grijs 07
 
facturen tour klein 1
Stroomlijn processen
Elke actie met betrekking tot de factuur kunt u monitoren. U ziet door wie de factuur intern is aangemaakt, wie de factuur heeft bevestigd en niet onbelangrijk… wanneer de factuur is gezien door de klant. Ook wanneer de klant een vraag heeft gesteld via het portaal, kunt u de hele communicatie van opvolging direct zien.
 
 
facturen tour klein 2
 
Abonnementen factureren
Maakt u facturen op basis van contracten, abonnementen; geen probleem. In Scibu definieert u het contract bij de klant en Scibu adviseert u welke facturen er aangemaakt moeten worden en zet deze als concept factuur klaar. Het enige wat u hoeft te doen is deze te accorderen en te bevestigen.
 
 
 
facturen tour klein 2
 
Versturen via PDF of als webpagina?
De facturen kunnen worden verstuurd via email (pdf), post of kunnen worden getoond in het klantenportaal. De klant krijgt in het laatste geval een email met een link naar de factuur in het klantenportaal. De klant kan op de pagina vragen stellen, een PDF opvragen of een overzicht van de eerder ontvangen facturen bekijken etc. Het klantenportaal is vanzelfsprekend voorzien van uw bedrijfslogo en in de door u gewenste huisstijl elementen. Nieuwsgierig? Klik hiernaast op de afbeelding voor een voorbeeldscherm van een factuur zoals een klant het te zien krijgt.
 
 
facturen tour klein 4
Facturen in eigen huisstijl
Facturen worden verzonden als PDF of zijn beschikbaar via het portaal. Vanzelfsprekend worden alle facturen in uw eigen huisstijl verzonden. In een eenvoudig te gebruiken editor past u zelf de layout aan. Ook van de emails. Klik op de afbeelding hiernaast om de editor te bekijken.
 
 
Afbeelding2 17
Heeft u een vraag?
Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
Of bel ons op
023 540 50 20
 
Factsheet
Voorkant brochure
Wilt u meer weten over Scibu? Download dan hier de factsheet
Downloaden
 
Ervaar Scibu
Demo modules
Wilt u op uw gemak ontdekken wat Scibu voor u kan betekenen? Vraag een online demo aan of ga zelf aan de slag met een van de modules.
Ervaar Scibu