Ervaar Scibu
EIGENSCHAPPEN
Grijs 01Grijs 02Grijs 03Grijs 05Grijs 04Grijs 07
overig tour klein 1
Krachtig zoeken
Het maakt niet uit wie of wat je zoekt, Scibu vindt het voor je. Dat kan via een geavanceerde zoekopdracht die elke module biedt, of door alleen een naam, factuurnummer bijvoorbeeld ticketnummer op te geven.
 
 
overig tour klein 1
Email template manager
De sleutel tot goede dienstverlening is communicate. Alle emails die u met Scibu uitstuurt zijn zelf te beheren en kunt u in uw huisstijl opmaken. In de email template geeft de naam op en bij welke actie de email hoort. Zo wordt iedereen juist geinformeerd.
 
 
overig tour klein 1
Krachtig in rechten
Of het nu een klant of een medewerker betreft. U kunt voor beiden bepalen wie wat mag en wie wat mag zien. De rechten zijn opgeslagen in profielen zodat het makkelijk is iemand tot functies en schermen toegang te verlenen.
 
 
overig tour klein 1
In veilige handen
Scibu draait op servers in het datacenter van Telecity, de software wordt 24/7 gemonitoord en dagelijks worden er backups gemaakt. Alle zorg van beheer is dus uitbesteed.
 
 
overig tour klein 1
Modulaire opbouw
U neemt alleen de modules af die u nodig heeft. En betaalt alleen voor het aantal mensen dat er gebruik van maakt. Nooit teveel dus.
 
 
overig tour klein 1
Standaard integraties
We beseffen maar al te goed dat succes nooit op zichzelf staat. Er ontstaat een krachtige combinatie als Scibu wordt geintegreerd met andere systemen. U kunt klantgegevens invoeren in Scibu maar de klantgegevens staan vaak al in een database. Om die reden hebben we alvast een koppeling gemaakt met GoldMine, Microsoft CRM en Nimble CRM. Geen gedoe met het overtypen van gegevens. Uw facturen kunnen in diverse formaten (XML, webservices) als verkoopjournaalposten worden aangeleverd aan de boekhouding. Standaard is er koppeling met AccountView en Exact.