Ervaar Scibu
ABONNEMENTEN
Grijs 01Grijs 02Grijs 03Grijs 05Grijs 04Grijs 07
 
tour abonnementen klein 1
Voorkom fouten
Scibu Abonnementen is zeer flexibel opgezet zodat elke organisatie ermee uit de voeten kan. Zo kunt u bepalen of u voor- of achteraf wilt factureren en per welke periode u wenst te factureren. Tevens kunt u opgeven of het abonnement of contract automatisch verlengd dient te worden. Betaalt een overkoepelende organisatie de factuur voor de klant? Geen probleem, u kunt opgeven wie de contractant is en aan wie de factuur gestuurd dient te worden.
 
Download icon2Download factsheet  Ervaar Scibu IconErvaar Scibu  Afbeelding 06Screenshot
 
tour abonnementen klein 2
 
Automatisch factureren
Een klant kan meerdere abonnementen hebben met verschillende factureerperiodes. Bijvoorbeeld per maand, kwartaal of jaar. Het ene abonnement wordt automatisch verlengd en voor het andere moet eerst een offerte worden gemaakt. U kunt dit allemaal vastleggen. Het maakt Scibu niets uit. Scibu adviseert wanneer er wat moet gebeuren. Benieuwd hoe Scibu Abonnementen eruit ziet? Klik op de afbeelding hiernaast voor een voorbeeldscherm.
 
 
offerte tour klein 3
 
Automatisch een offerte uitsturen op basis van een contract
Steeds vaker is er voor verlenging van een abonnement een bevestiging nodig van de klant. Als dat zo is adviseert Scibu u tijdig welke abonnementen er aflopen zodat u actie kunt ondernemen.
 
Het is zelfs mogelijk om Scibu automatisch concept offertes te laten aanmaken. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is deze offertes te bevestigen en uit te sturen. De klant krijgt dan een net opgemaakte offerte voor verlenging van het contract of abonnement.
 
 
Afbeelding2 17
Heeft u een vraag?
Wij staan u graag persoonlijk te woord. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
Of bel ons op
023 540 50 20
 
Factsheet
Voorkant brochure
Wilt u meer weten over Scibu? Download dan hier de factsheet
Downloaden
 
Ervaar Scibu
Demo modules
Wilt u op uw gemak ontdekken wat Scibu voor u kan betekenen? Vraag een online demo aan of ga zelf aan de slag met een van de modules.
Ervaar Scibu