Ervaar Scibu

Wat gebeurt er met de openstaande activiteiten als een gebruiker wordt verwijderd?

Het kan zijn dat wanneer je een gebruiker wilt verwijderen in Scibu dat er nog openstaande activiteiten zijn die misschien aandacht nodig hebben.

Je kunt onder de kalender een lijst van activiteiten opvragen voor deze gebruiker en deze één voor één bewerken, afhandelen of verwijderen.

Of.

Als deze gebruiker wordt verwijderd van de interne gebruikerslijst dan heb je de mogelijkheid om voor deze opties te kiezen.

  1. Aan een andere gebruiker toekennen.
    Kies in de dropdown een andere gebruiker aan wie de openstaande activiteiten worden overgedragen. De activiteiten blijven zichtbaar op de kalender en in de activiteiten rapport kun je deze onder de nieuwe gebruiker terug vinden.

  2. Verwijder alle openstaande activiteiten die op naam staan van de gebruiker.
  3. Laat ongewijzigd.
    Gevolg is dat de activiteit alleen nog is terug te vinden onder de Openstaand tab van de relatie aan wie de activiteit is gelinkt. Ze worden dan niet meer weergegeven in de kalender en tellen ook niet meer mee in het Activiteiten rapport .
  4. Afronden met result code.

Als de activiteiten niet meer van belang zijn maar je ze wel wilt terug kunnen vinden onder de geschiedenis van een relatie moet je deze afronden.  Vul optioneel een result code in zodat je daar eventueel op kan filteren.

  • donderdag, 19 april 2018