Ervaar Scibu

Hoe kan ik een activiteit aanmaken?

Vanuit de kalender kun je een nieuwe afspraak, telefoontje of anders inplannen door op de gewenste dag een tijd te slecteren (blauw) en vervolgens via een rechts klik voor Nieuwe activiteit te kiezen.

1

In het nieuwe afspraak scherm kunnen we de activiteit linken aan meerdere relaties, maar ook aan een ticket, factuur, offerte, taak of contract. Dit kan bij het kopje extra.nummer2

Om een activiteit aan een relatie te koppelen begin je in het contact veld de naam van de persoon of het bedrijf in te voeren. Je kunt ook zoeken op een gedeelte van de naam. Daarnaast is het mogelijk om meerdere relaties toe te voegen. Dit doe je door precies dezelfde stappen te volgen. Wanneer er een relatie wordt aangeklikt, wordt automatisch het bezoek adres meegenomen in de activiteit. 

hnummer3

Je kunt de activiteit ook meteen linken aan een ticket, factuur, offerte, taak of contract. Kies de gewenste optie en voer het ticket, factuur, offerte, taak of contract nummer in.
Naamloos

 

Wanneer u een nummer of deel van een nummer invoert krijg je een lijst met gegevens (nummer en omschrijving) welke binnen jouw zoekopdracht vallen.

Screenshot 1

Vul alle gegevens in en bevestig de activiteit door te kiezen voor de optie Opslaan.

Screenshot 2

De afspraak staat vervolgens in uw kalender.

Screenshot 3

  • dinsdag, 02 augustus 2016