Ervaar Scibu

Hoe kan ik een mail koppelen aan een opportunity

In Scibu is het mogelijk om mails te versturen en mails te ontvangen en te linken aan een relatie. Deze mails hebben mogelijk een relatie met een Opportunity en kunnen daaraan gekoppeld worden. Je ziet deze mails dan terug op de relatiekaart, maar ook op de Opportunity kaart in het tabje geschiedenis of openstaand.

Om een mail te koppelen aan een Opportunity neem je de volgende stappen.

  1. Open de mail. Dat kan vanaf de klantkaart onder Openstaand of Geschiedenis [plaatje van mail] of vanuit het mailcenter.
  2. Bovenaan de mail zie je een button Linken met een dropdown button. Klik op de dropdown en kies Opportunity. In het schermpje dat verschijnt geef je aan om welke opportunity het gaat; dat doe je door de naam van de organisatie of de naam opportunity op te geven.
  3. Wanneer je op Opslaan klikt is de mail gelinkt aan de betreffende opportunity.

Als je een binnenkomende mail linkt aan een Opportunity en je doet een reply op deze mail, dan is de uitgaande mail ook automatisch gelinkt aan de Opportunity.

Nieuwe mail linken aan een Opportunity

Als je een mail aan het maken bent, kan je deze direct linken aan een Opportunity. Doe dat door rechtsboven te klikken op het Opportunity icoontje.

Opp koppelen aan mail nog markeren opp icon

linken mail goed

  • donderdag, 03 augustus 2017