Ervaar Scibu

Hoe kan ik een export maken van de Opportunities?

Het kan zijn dat je een export wenst te maken van de Opportunities, bijvoorbeeld voor een overleg. De stappen die je hiervoor dient te nemen, worden onder beschreven. Belangrijk om te melden is dat je wel de rechten dient te hebben om dit te mogen doen. Wanneer je die niet hebt en je een export wenst te kunnen maken, dient je dit te overleggen met de Scibu administrator / beheerder. 

Voordat je begint met het exporteren van de Opportunities, dien je eerst de selectie te maken van de Opportunities die je wenst te exporteren. Daarnaast dien je de kolommen te selecteren die je wenst te exporteren.

  1. Je maakt een selectie. Dit kan je doen door de filters te gebruiken die aan de rechterkant van het scherm worden getoond of door zelf een filter te maken. 
  2. Selecteer vervolgens de kolommen die je wenst te zien in de Excel rapportage, klik hiervoor op de rechtermuis bij de zwarte kolom balk en kies de optie Columns. Kies in dit overzicht de kolommen die je wenst te zien.

    kolommen
  3. Wanneer je dit gedaan heeft kan je de Export starten door op het Excel icoontje rechtsboven in het scherm te klikken.  Er wordt een bestand, genaamd: Opportunities.xls gedownload. Je kunt er ook voor kiezen om de Opportunities als een CSV bestand te exporteren.
  4. Het bestand dat wordt gedownload kan je openen in Excel. 
  • dinsdag, 02 augustus 2016