Nieuws

Scibu 3.84

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Wij zijn dan ook trots op de vele innovaties die we het afgelopen jaar binnen ScibuCRM hebben gedaan. Binnenkort (binnen een aantal weken) komt versie 3.84 uit en we hebben hier alvast een aantal zakenop een rij gezet je kunt verwachten. Een korte toelichting op wat nieuwe functionaliteiten.

Nieuw in ScibuCRM

Slimme links in e-mail. Wanneer je e-mail verstuurt en of ontvangt, adviseert Scibu aan welk Ticket, Project of Opportunity deze e-mail gekoppeld kan worden. Door op de suggestie te klikken is de mail ook zichtbaar vanaf het ticket, Opportunity of Project.

Zoeken is slimmer gemaakt. Scibu onthoudt welke relaties je als laatste hebt bezocht en zet die bovenaan in de lijst met keuzes. Zo ben je sneller bij de gewenste relatiekaart.

De koppeling met Office365 is sterk verbeterd. Als je mail en / of je agenda synchroniseert met Office / Outlook365 dan zal je merken dat dat in deze versie een stuk sneller gaat. Daarnaast hebben we kleine issues opgelost.

Scibu is sneller geworden. Op veel fronten hebben we in Scibu snelheidsverbeteringen doorgevoerd. Zowel op technisch als functioneel vlak.

Versies van offertes beheren. Als je bezig bent met het maken van een offerte, komt het nogal eens voor dat je een nieuwe versie van dezelfde offerte moet sturen. Het is vanaf nu mogelijk om eenvoudig en snel een nieuwe versie van een offerte aan te maken en die te versturen naar de klant. 

 

ScibuCRM Uren

Wanneer je in Scibu je uren boekt en/of met Projecten werkt, dan heeft deze versie zeker wat leuke nieuwe en handige mogelijkheden. Zo adviseert Scibu de projectmanager, wanneer je bijna door het aantal overeengekomen uren bentDaarnaast toont Scibu hoe declarabel je bent.  

Scibu toont een melding als je over het aantal geschatte / overeengekomen uren dreigt te gaan. Je hoeft er niets voor te doen om dit in te stellen. Bij het opstarten van Scibu zie je op het scherm van de dashboards een overzicht van de projecten die over de 80% van het overeengekomen aantal uren zit. Zo kan je tijdig actie ondernemen als dat nodig is. 

Indien je als medewerker een specifiek aantal declarabele uren dient te halen. Scibu toont het aantal declarabele uren en hoeveel procent van de totaal geboekte uren declarabel is.
ScibuCRM Financieel

Zorg ervoor dat facturen snel worden betaald! Via onze partner Molliemaken we het nu mogelijk om facturen die worden verstuurd vanuit Scibu te voorzien van een button of link zodat het voor de ontvanger van de factuur makkelijk wordt om deze (snel) te voldoen. En…. je hebt het zo ingesteld in Scibu.

Incasseer je facturen automatisch.

Facturen, bijvoorbeeld regelmatig terugkerende facturen (per maand, kwartaal of jaar) kan je nu ook automatisch incasseren. Je hebt je geld direct en bespaart tijd door minder repeterende handelingen te doen. Daarnaast worden de betalingen automatisch verwerkt in ScibuCRM zodat je altijd up-to-date blijft.

Makkelijkere manier BTW registratie. 

We hebben de registratie van BTW wat makkelijker en vooral logischer gemaakt. In de nieuwe update kan je er voor kiezen om BTW tarief op de klantenkaart aan te geven waardoor de berekening niet meer fout kan gaan en de koppeling met de boekhouding,  bijvoorbeeld Exact Online. LAATSTE NIEUWS

RECENTE TWEET

Met #Scibu heeft u het gehele bedrijfsproces in 1 systeem, 1 overzicht, geen geswitch tussen applicaties: #Qubics

Copyright © 2021 Qubics. Alle rechten voorbehouden
Het Scibu beeldmerk en naam zijn eigendom van Qubics BV