Ervaar Scibu

Scibu update 3.60

Geschreven door Jan Paul Huiskamp op . Gepost in Uncategorised

We zijn weer druk bezig geweest in de afgelopen maanden. Meer dan 60 issues, zowel bugfixes als wensen en verbeteringen zijn doorgevoerd. Onderstaand tref je een overzicht van de meest relevante aanpassingen. Bij de releasenotes (te vinden onder het tandwieltje wanneer je in Scibu bent ingelogd) vind je het complete overzicht.

referral link
 
Relaties
Het is nu mogelijk om relaties in Scibu onderling te linken. Dat is handig als je wilt weten wat de relatie is tussen twee organisaties in Scibu. Uitleg over hoe je deze onderlinge relatie kan leggen vind je hier.
 
We hebben de layout van de organisatie structuur ook wat aangepast. Wanneer er een moeder-dochterrelatie is zie je dat nu duidelijker.


templatecenter
 
Het maken en beheren van e-mail sjablonen hebben we makkelijker gemaakt. Je kunt nu, in een overzichtelijk scherm, alle templates beheren. Daarnaast kan je nu ook een attachment koppelen aan een e-mail sjabloon.
 
Het selecteren van een template wanneer je een mail gaat versturen gaat ook makkelijker. Klik hier voor meer informatie over het beheren van de email templates. 
 
Een leesbevestiging vragen bij het versturen van de mail is nu ook mogelijk.


Opps knipsel
 
Opportunities

Bij de Opportunities hebben we behoorlijk wat aanpassingen doorgevoerd. Zo kan nu je eigen filters maken bij de Opportunities. Dus bijvoorbeeld alle Opportunities van product XYZ vanaf een bepaald bedrag of een bepaalde Scibu gebruiker in één keer op je scherm. Daarnaast hebben we het zoeken makkelijker gemaakt.

Je kunt ook activiteiten en mails makkelijker koppelen aan de Opportunity. Deze activiteiten zijn dan zichtbaar vanaf de relatiekaart, maar ook vanaf de Opportunity kaart.

Bij het aanmaken van een Opportunity kan je ook direct de Organisatie en contactpersoon aanmaken. Dat scheelt een hoop tijd.

Bij de contacten die gelinkt zijn aan een Opportunity kan je nu ook iemands rol binnen die Opportunity opgeven.

Abonnementen
Mutaties op abonnementen (alle soorten mutaties) kan je makkelijk doorvoeren en wordt er een history bijgehouden van de mutaties. Zo kan je altijd terugkijken welke mutaties er wanneer en door wie zijn doorgevoerd.
 
 
Offerte
In de offertemodule hebben we in het algemeen meer mogelijkheden gemaakt om de layout meer aan te passen. Zo is het mogelijk om continu een samenvatting van de kosten zichtbaar te hebben in de online Offerte.