Ervaar Scibu

Nieuwe ontwikkelingen Scibu tot eind 2018

Geschreven door Jan Paul Huiskamp op . Gepost in Scibu

Onze planning tot eind 2018

In de afgelopen maanden hebben we al behoorlijk wat updates gedaan van Scibu. Deze updates bestonden uit verbeteringen van bestaande en volledig nieuwe functionaliteit.  In de komende maanden zijn er twee belangrijke ontwikkelingen, een koppeling met Outlook en de nieuwe layout van Scibu.

Koppeling met Outlook

outlooksmallOutlook is wereldwijd de meest gebruikte agenda- en mail applicatie. Wij zijn blij te melden dat we zijn gestart met het ontwikkelen van een koppeling tussen Outlook en Scibu.

We richten ons in eerste instantie op de mogelijkheden om vanuit Outlook mails (verzonden en ontvangen) te kunnen koppelen aan een relatie in Scibu. Deze mails, die dan oorspronkelijk zijn verstuurd vanuit Outlook, zijn dan opvraagbaar in Scibu.

Een andere functionaliteit waar aan gewerkt wordt is de mogelijkheid om activiteiten te synchroniseren van en naar Outlook Kalender – Scibu Kalender. Ongeacht waar je je afspraak in maakt (Outlook of Scibu) deze afspraak zichtbaar in zowel de Scibu als de Outlook kalender. .

 Wanneer is de koppeling met Outlook beschikbaar?

We streven ernaar koppeling in het laatste kwartaal van 2018 te releasen, vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van deze ontwikkelingen. Wil je meedoen met het beta programma, dan horen we dat graag. Je krijgt dan als eerste de functionaliteit en stellen je vragen over het gebruik. Mocht je deelnemer willen worden in het beta programma, stuur ons dan een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Nieuwe layout Scibu

We zijn druk bezig om de layout van Scibu zodanig aan te passen, vooral om ervoor te zorgen dat Scibu beter op de telefoon en tablet gebruikt kan worden, maar ook omdat we vinden dat het tijd is. Kortom, we zijn Scibu volledig responsive aan het maken. Door in de nieuwe layout andere technieken te gebruiken zal Scibu ook sneller worden .

Wanneer is de nieuwe layout van Scibu er?

Het is behoorlijke klus om Scibu en de nieuwe layout zal stap voor stap worden uitgerold. Voordat we dat doen informeren we je natuurlijk over de wijzigingen.