Ervaar Scibu

Het beta tester programma

Geschreven door Jan Paul Huiskamp op . Gepost in Uncategorised

Het beta test programma


Voordat we nieuwe versies releasen testen we die natuurlijk zelf altijd grondig. Echter, kan het zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Daarnaast testen we de meest voorkomende manieren van werken maar niet alle manieren van werken, dat is nagenoeg onmogelijk. Daarom zoeken we nu een aantal beta testers van Scibu om Scibu nog beter te maken.

Beta Testing


Waarom zou je het doen?

Je krijgt als beta gebruiker als eerste de beschikking over nieuwe updates en (dus) nieuwe functionaliteiten voor je organisatie. Daarnaast heb je inspraak over de verdere ontwikkeling van bepaalde functies in Scibu. Kortom, je drukt je stempel op hoe Scibu zich verder zal ontwikkelen.  

Je bepaalt per update of je wenst deel te nemen. Het kan namelijk zo zijn dat een bepaalde update alleen over een specifieke module gaat. Als je die module niet gebruikt, dan heeft het geen zin om voor die update deel te nemen aan het beta programma.  

 

We vragen jou en de organisatie als beta tester regelmatig naar je ervaringen en feedback van de nieuwe mogelijkheden die we hebben doorgevoerd. Mocht je iets tegenkomen wat onhandig is of niet goed werkt, dan horen we dat graag en zullen we dat ook snel aanpassen. Doorgaans krijg je dan binnen een aantal dagen een update.

Mocht je willen deelnemen, dan horen we het graag en zetten we je op de lijst. Stuur ons een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden je op de hoogte wanneer je de eerstvolgende update met welke wijzigingen en nieuwe functionaliteiten kunt verwachten. Je kunt dan zelf bepalen of je voor die update wenst deel te nemen aan het beta test programma.